Ik Coach Jouw Kat Reviews

Tevreden klanten


Heleen kreeg via Voeding en Gewicht coaching voor haar poes Lies en kater Binck.
Lies woog tijdens het consult 8 kilo, Binck 6,2.

“Bij het huisbezoek vertelde Marieke mij alles over de gedrags- en eetgewoontes van de katten. Veel nuttige informatie over hoe ze kunnen afvallen en prima voedingsadviezen. Wekelijks terugkoppeling over het resultaat met evt. nodige aanpassingen. Na 8 weken zijn de katten moeiteloos al 7 en 5 ons afgevallen!”

 


Elianne vroeg advies voor haar poes Sjimmie voor o.a Onzindelijkheid (urine) Sjimmie plaste al meer dan een jaar naast de kattenbak:

“Marieke neemt de tijd om de katten en het probleem te leren kennen en komt met meerdere oplossingen. Mijn kat plaste altijd naast de kattenbak. Na 1 bezoek had Marieke de oplossing. Sindsdien nooit meer een plasje ernaast gedaan”

 


Susan vroeg advies voor haar kat James voor Onzindelijkheid (urine)
en Verlatingsangst.
James plaste al 4 jaar lang 3 x per week in huis: op bed, de bank, zelfs op de kleding van Susan. Ook had James last van 

“Ik heb bij Marieke aangeklopt voor onze schuwe kater die naast de bak plaste en ander vreemd gedrag vertoonde. Marieke stelde een heldere diagnose door middel van fijne gesprekken en observaties. Na uitsluiting van medische oorzaken (bij dierenarts) kregen we handzame oplossingen, waardoor James weer helemaal lekker in zijn vel zit. Hij heeft sindsdien niet meer in huis geplast. Aanrader!”


Silke vroeg advies voor haar kat Kedi, en kreeg hulp voor Onzindelijkheid (urine).
Kedi plaste al 1,5 jaar in huis: op gordijnen, het bed en de bank.

 

 

 

 


Ilse vroeg advies voor haar kat Anni (16 jr), en kreeg hulp bij Onzindelijkheid (ontlasting).Anni poepte al een jaar met enige regelmaat op de voordeurmat.

Dementie

Jolanda kreeg voor haar oude kat Chippie (19 jaar) een coaching Senior & Oude Dag.
vertoonde al een half jaar onrustig gedrag in de vorm van heen en weer dribbelen, overmatig (klagelijk) miauwen in de nacht/overdag en het wegduwen van spullen op de vensterbank. Daarnaast heeft hij veel en stinkende ontlasting.