Wie zijn wij?

Mijn naam is Marieke (1969) en woonachtig in Amsterdam, Westerpark.

kattenoppas-advies kattengedrag-kat onzindelijk-amsterdamIk ben opgeleid als cultureel antropologe en maatschappelijk werkster. Sinds september 2007 heb ik mijn baan opgezegd bij een afdeling onderwijs van een stadsdeel. Ik had behoefte om werk te gaan doen, waar mijn passie naar uit zou gaan. Sinds 2008 verzorg ik katten en andere huisdieren aan huis bij vakanties. Van huis uit ben ik opgegroeid met katten. Ik heb zelf een rode kat, Yello.

In mei 2010 heeft er een gezinsuitbreiding plaatsgevonden:ons zoontje Rowan.
Mijn vriend Erik is ook zelfstandig ondernemer, kookt in Zaal 100 en is organisator van allerlei vegetarische/ vegan/ diervriendelijke kooktaferelen/caterings, voor meer info: www.vekologisch.nlzoontje Rowan, oppas-huisdieren-amsterdam-katten

In 2017 ben ik gestart met de opleiding “Gedragstherapeut voor katten“, bij de Tinley Academie. Ik geef advies bij gedragsproblemen van katten, zoals onzindelijkheid. Het is een hele mooie, interessante aanvulling op het oppaswerk wat ik inmiddels 13 jaar doe.

Andere passies van mij zijn (moestuin) tuinieren, lezen, wandelen, films, fotografie, eco/bio-lifestyle, andere culturen en reizen.