Blog

Februari 2016
Het rode katje


Vorige week, op 8 februari, stuurde ik al mijn klanten een mailing over het rode katje.
Het rode katje was gevonden bij de kinderopvang in het Westerpark, en ik had het tijdelijk in huis genomen. Daarna begon de zoektocht naar het baasje. Want van wie was dit schatje? Op verschillende plaatsen heb ik een oproep geplaatst zoals bij Amivedi, Nextdoor, de dierenarts, dierenambulance, en ook op onze facebookpagina.
Een aantal tips kreeg ik binnen, helaas zat de juiste match er niet bij.

Via de tips sprak ik 2 eigenaars die hun eigen rode kat na dagen zoek zijn weer terugvonden. Die waren zo enorm blij!

Helaas… ik heb de eigenaar van dit rode katje tot op heden nog niet gevonden…
De oproep over het rode katje heeft veel reacties gebracht. Vele mensen vonden hem schatje en een aantal mensen toonden hun belangstelling om hem een nieuw huis te geven, mocht de eigenaar niet gevonden worden.Hij oogt inderdaad superschattig;). De 1e dag dacht ik, wauw, dit is een leukerd!
Enorm knuffelig, en zo op zijn gemak, zelfs bij ons zoontje Rowan op schoot!
Maar helaas…Al gauw bleek hij om de haverklap Yello aan te vallen, bijtend in zijn nek. Hij is niet gecastreerd, jong en wild, en wants to be the Boss;). Het leek soms op spelen maar het werd echt vechten met haarplukken in de lucht en Yello steeds verder weggedoken. Na 5 dagen vond ik het schoon genoeg en wilde ik heel graag dat er een oplossing gevonden zou worden. Ik heb de 1e van het lijstje met geinteresseerden gebeld en dat was Corina, een van mijn oppassers.

Ik schatte in dat hij veel beter tot zijn recht zou komen als hij ergens alleen zou kunnen wonen zonder andere katten. En met een tuin waar ie lekker naar buiten kon. Zo kwam hij in het huis terecht waar Corina woont. Nu is hij alweer een week bij haar en het gaat zo goed!! Hij is knuffelig en mag na een tijdje lekker naar buiten.
Ook maakt hij alle bewoners van het huis als muizenjager heel blij;)

Uiteraard is deze situatie nog steeds onder voorbehoud. Mocht het echte baasje zich melden dan gaat het rode katje weer terug naar huis.

Bij ons thuis is de rust weer helemaal terug.  
Yello.. die kan weer opgelucht ademen!
Ik ben blijer dan ooit met die goeie ouwe schat van mij!

Mocht je nog tips hebben wat betreft de zoektocht naar het baasje van het rode katje, reageer dan hieronder of mail me!

Kijk op onze facebook ikpasopjouwkat
facebookpagina voor meer foto’s