Nieuw baasje gezocht

Ben je op zoek naar een nieuw huis/baasje voor jouw kat of ander huisdier?
Wij kunnen jouw oproep op deze pagina plaatsen.
Ook sturen we de oproep via een klantenmailing (groot bereik, kattenliefhebbers) en via Facebook.

Wat we nodig hebben zijn:is een mailtje aan info@ikpasopjouwkat.nl met de volgende informatie:
-een foto
– korte beschrijving van je huisdier (leefttijd, geslacht, karakter)
– reden van nieuw baasje zoeken
– wens t.a.v nieuw baasje/huis
– evt medisch verleden
– evt gedragsproblemen
– inentingen?
– jouw woonplaats

Voor de matching en bemiddeling vragen we 12,50 euro, vooraf te betalen.
10% wordt aan het goede doel gegeven.

Tot nu toe is er altijd al snel een match gekomen (zie hieronder), dat maakt ons blij!

Tip!: Je kunt ook een oproep plaatsen op  verhuisdieren.nl en baasjegezocht.nl

Jessie zoekt een nieuw baasje voor Sunny:

“Sunny is een heel lief, maar schichtig poesje van 6 jaar oud. Ze eet uit je hand, maar aaien vindt ze eng en bij je komen zitten doet ze zelden. Desalniettemin is het echt een schatje en kan ze heel goed overweg met andere katten. Ze gaat niet zo goed samen met kinderen. Niet omdat ze uit haalt, want ze is veel banger voor mensen dan dat ze ooit zou durven krabben of bijten. Ze gaat bij ons weg, omdat mijn nieuwe partner meer allergisch blijkt te zijn dan we dachten.  Met heel veel verdriet ben ik dan ook op zoek naar een lief baasje voor Sunny . Ik zoek iemand die geduldig is met haar en veel liefde en aandacht over heeft om haar op haar gemak te laten zijn. Ze is het liefste niet alleen, dus een andere kat zou ideaal zijn. Ze laat zich nogal snel de kaas van het brood eten, dus een niet dominante andere kat is het beste. Al met al is ze een poesje met een gebruiksaanwijzing, maar ik ben er van overtuigd dat er iemand is die haar de liefde en aandacht kan geven die ze nodig heeft”

Chantal zoekt een nieuw baasje voor Luna:

“Helaas reageert ons dochtertje erg allergisch op Luna’s aanwezigheid. Dus zijn wij nu dringend op zoek naar een nieuw huisje voor die lieverd. Ze wil graag een huis met een afgeschermde tuin, waar ze af en toe lekker veilig in kan rondlopen. Luna is een Europese Korthaar, 12 jaar oud, gechipt, gesteriliseerd, jaarlijks ingeënt, kerngezond,rustige poes, kijkt eerst kat uit de boom en als ze je vertrouwt en goed kent komt ze vaak knuffelen en is ze aanhalig.
Ze kan niet goed samen met andere dieren (is daar enorm bang voor). Mocht je wel dieren hebben, dan moet je hier echt de tijd voor nemen om Luna rustig te laten wennen.Hetzelfde geldt voor kinderen die al kunnen lopen. Vanwege de onverwachte bewegingen is ze hier ook schrikachtig voor. Hier moet dus ook met zorg mee omgegaan worden. Het is zo’n lief en positief beestje en verder is ze ook nog lekker speels en rent actief achter speelgoedjes aan”.

Wie kan deze schatten een fijn nieuw huis bieden?

Mail dan naar : info@ikpasopjouwkat.nl

Gelukte matches!