Nieuw baasje gezocht

Ben je op zoek naar een nieuw huis/baasje voor jouw kat of ander huisdier?
Wij kunnen jouw oproep op deze pagina plaatsen.
Ook sturen we de oproep via een klantenmailing (groot bereik, kattenliefhebbers) en via Facebook.

Wat we nodig hebben zijn:is een mailtje aan info@ikpasopjouwkat.nl met de volgende informatie:
– een foto
– korte beschrijving van je huisdier (leefttijd, geslacht, karakter)
– reden van nieuw baasje zoeken
– wens t.a.v nieuw baasje/huis
– evt medisch verleden
– evt gedragsproblemen
– inentingen?
– jouw woonplaats

Voor de matching en bemiddeling vragen we 14,95 euro, vooraf te betalen.
Tot nu toe is er altijd al snel een match gekomen (zie hieronder), dat maakt ons blij!

Tip!: Je kunt ook een oproep plaatsen op  verhuisdieren.nl en baasjegezocht.nl

Nieuw baasje gezocht

Apr 2022: Tijdelijke opvang voor Samson en Delilah
Samson en Delilah zoeken voor een paar maanden opvang i.v.m persoonlijke omstandigheden. Samson en Delilah zijn een broer en zus van 15 jaar. Recent hebben zij een check gehad bij de dierenarts. Ze zijn gezond en nog fief en fit voor hun leeftiijd. Delilah heeft alleen artrose waar ze een pijnstiller voor krijgt. Liever samen ergens. Eigenaar kan kosten dragen voor voer en grit  en ook dierenartsbezoek als dat nodig is.Samson is/was een heel sociale, nieuwsgierige, leergierige kater. Hij ervaart mogelijk momenteel wat stress en heeft een plek nodig heeft waar hij rust heeft. Delilah is altijd meer op zichzelf geweest. Geen schootkat, maar houdt wel van kopjes geven. Het zijn beide lieve katten. Ze halen niet uit. Ze zijn gewend aan balkon en/of tuin. En hebben redelijk leren omgaan met andere katten om zich heen (bijvoorbeeld katten in de tuin). Ze zijn niet zo gewend aan jonge kinderen, maar een gezin met wat oudere kinderen/1 kind zou wel kunnen of een stel of een ouder persoon.
Wie helpt Samson en Delilah aan een tijdelijk rustig plekje🤗

Juni 2022 : Nieuw thuis gezocht voor Minie en Dropje!

Dit zijn Minie (donker) en Dropje (met wit) van 10 jaar oud, het zijn gecastreerde katers. Ze zijn met elkaar opgegroeid bij een onlangs overleden klant. Het zijn rustige binnenkatten. Minie is een beetje schuchter bij onbekenden maar heel aanhankelijk als hij je eenmaal kent. Zal in een nieuwe situatie wel even moeten wennen en vraagt wat geduld om gehecht te raken aan nieuwe mensen.
Dropje is nog een beetje speels en heel sociaal en makkelijk. Samen zijn ze heel lief, liggen veel bij elkaar. Met eten zijn ze een beetje dominant over en weer. Deze katten verdienen een fijn tweede thuis met een lief baasje die katten een beetje snapt. Dropje zou het leuk vinden om naar buiten te kunnen. Minie vindt het binnen prima.

Wie maakt Minie en Dropje blij?


Gelukte matches!