Bemiddeling collega’s

Wij hebben beperkt plek. Als je de aanvraag doet, ga ik checken of het lukt.
Als het niet lukt, kan ik bemiddeling verzorgen naar collega’s.

Kattenoppas door collega’s Amsterdam e.o
Er is een fijne samenwerking met een aantal collega’s.
Het zijn goede, betrouwbare kattenoppassers, die net als wij al jarenlang in het vak zitten. Ik kan checken op hun beschikbaarheid en oppas voor je regelen. Het scheelt je veel tijd in zoeken en googlen op internet. In drukke tijden zitten veel oppasbedrijven al vol, ik ken mensen die moeilijker te vinden zijn via internet en mogelijk nog plek hebben.

Huizenoppas (overnachting): extra aandacht voor jouw huisdier
Ook heb ik een netwerk Huis & Dieroppas: mensen die in huis logeren (huizenoppas) en zo langer bij je kat kunnen zijn. Dit kan fijn zijn als je kat extra aandacht & zorg nodig heeft. Ook voor senior katten en kittens is dit een ideale oplossing. Als ik iemand kan matchen, stuur ik jullie elkaars gegevens. Deze mensen uit het netwerk zijn mensen die ik persoonlijk of via via ken (bv via klanten of oppassers). Aandacht voor het dier staat voorop.

Kleine vergoeding voor bemiddeling & matching
*Oppas: een aantal collega’s zijn lager in hun tarief, sommige collega’s zijn duurder. Ik vraag 1,50 euro per dag aan jou voor de bemiddeling (ongeveer een tientje per week). Na kennismaking met de collega stuur ik je een betaalverzoek.
*Dier & Huisoppas: Mensen uit het netwerk Huis & Dieroppas passen kosteloos op jouw dier en huis. Jullie maken onderling afspraken. Eventueel vragen zij een reisvergoeding. Voor de bemiddeling/matching vraag ik 1,50 euro per dag aan jou voor de matching (ongeveer een tientje per week). Na de matching stuur ik je een betaalverzoek.

Mocht je van een van deze opties gebruik willen maken vul dan onderstaand formulier in:

Formulier aanvraag Bemiddeling Kattenoppas/ Mediation Catsitting

  Jouw voornaam/surname*

  Naam huisdier/name of your pet*

  Soort huisdier/Type of pet*

  Straat/Street (zonder huisnr/without housenr)*

  Telefoon*

  Email*

  Eerste oppasdag/1st petsitday:

  Laatste oppasdag/last petsitday:

  Vertrekdag EN tijd/departure day AND time

  Terugkomdag EN tijd/arrival day AND time

  Gewenste oppas/petsitting wanted:
  Heeft jouw kat gedragsproblemen?/ Catbehaviorproblems?*

  Medicijnen/Medication nodig? Merk/frequentie*

  SOS persoon met reservesleutel/spare key (name+ 06nr)*

  Opmerkingen/Other comments or questions

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden*