Onzindelijkheid en sproeien bij katten

Onzindelijkheid en sproeien door katten: vraag advies en verhoog het welzijn van jou en je kat

Onzindelijkheid bij katten is voor mij een missie. Het oplossen van dit probleem onzindelijkheid-sproeien-kattenverhoogt enorm het welzijn van de kat en zijn baasje. Jij als eigenaar kunt er veel last van hebben: het stinkt, je blijft maar schoonmaken, de urine of poep vernielt je spullen, je schaamt je voor bezoek etc. Je kunt ten einde raad zijn, alles al geprobeerd hebben, en de enige uitweg lijkt dan asiel of uithuisplaatsing. Soms hoor je zelfs verdrietige verhalen van laten inslapen…Daarom is het oplossen van onzindelijkheid en sproeien bij katten mijn persoonlijke missie: de oplossing kan soms eenvoudig zijn!

Je kat wilt je iets vertellen..

Je kat voelt zich duidelijk niet lekker. Hij/Zij wilt je iets vertellen, en dat doet hij/zij op deze manier. Soms moet gewoon de kap er af omdat de ene kat stress heeft van de andere kat, die de wacht houdt naast de kattenbak en hem daarna aanvalt.Soms is het een kwestie van de kattenbak meer schoonmaken, of deze een andere plek geven.

Medisch probleem

Vaak is er ook een medisch probleem, dat is eigenlijk het eerste wat je moet uitsluiten.
Door tijdelijke medicatie of aangepast voer kan dit snel opgelost worden.
Toch is onzindelijkheid bij katten soms ook een zoektocht en moeten we als een soort detective alles nagaan wat de oorzaak zou kunnen zijn.

Advies onzindelijkheid en sproeien bij katten

Blijf er niet te lang mee zitten, maar vraag hulp!
Ik kan je d.m.v een telefonisch consult helpen met het oplossen van dit ongemak.
I.v.m de Corona doe ik tijdelijk geen huisbezoeken, maar we kunnen ook video-bellen, indien nodig
Voorwaarde:
urine onderzoek bij de dierenarts (niet ouder dan 3 mnd). Het beste resultaat krijg je met het blaas aanprikken bij de dierenarts. Natuurlijk kun je ook zelf urine opvangen thuis. Handige tips vindt je op deze site:https://howtocat.nl/urine-kat-opvangen/

Duur telefonisch (video) consult:
1 uur
Kosten: 29,50 euro (tijdelijk lager tarief ivm kattengedragstherapeute-in-opleiding, laatste jaar )
inclusief verslag/adviezen via de e-mail en check-up na 2 weken