Marieke

Marieke, eigenaar Ikpasopjouwkat
Mijn naam is Marieke (1969) en woonachtig in Amsterdam, Westerpark. kattenoppas Amsterdam-advies kattengedrag-kat onzindelijk-amsterdamIk ben opgeleid als cultureel antropologe en maatschappelijk werkster. Sinds september 2007 heb ik mijn baan opgezegd bij een afdeling onderwijs van een stadsdeel. Ik had behoefte om werk te gaan doen, waar mijn passie naar uit zou gaan.

Kattenoppasbedrijf sinds 2008: mijn passie voor de kat
Sinds 2008 verzorg ik katten en andere huisdieren aan huis bij vakanties. Van huis uit ben ik opgegroeid met katten, cavia’s, honden en vissen. Dieren vind ik geweldig. Ze zijn aandoenlijk, grappig, kwetsbaar. Ik vind het heerlijk om voor ze te zorgen. Katten zijn mijn expertise. Maar ook andere huisdieren verzorg ik met veel plezier. Hoe fijn is het als je als eigenaar met een onbezorgd gevoel op vakantie kunt gaan. En dat je dier het ook goed thuis heeft.
Daar wil ik samen met mijn team zo optimaal zorg voor dragen.

Hulp nodig bij kattengedragsproblemen: vraag advies!
In 2022 heb ik de opleiding voor “Gedragstherapeut voor katten“, bij de Tinley Academie met succes afgerond. Ik geef advies bij kattengedragsproblemen, zoals plassen en sproeien in huis. Het is een hele mooie, interessante aanvulling op het oppaswerk wat ik inmiddels vele jaren doe. Het welzijn van de kat en zijn/haar baasje te vergroten is mijn grootste missie.
oppas huisdieren-katten-vegan Amsterdam

Mijn mannen en katten
Erik en onze zoon Rowan zijn mijn grote liefdes
. Mijn vriend Erik is ook zelfstandig ondernemer, kookt in Zaal 100 en is organisator van allerlei vegetarische/ vegan caterings.

 Wij hebben samen 2 lieve katten:

gedragsproblemen kat- Westerpark oppas- Havengebied kattenoppas

Yello

onzindelijkheid kat- petsitter Amsterdam- catsitter

Doerak