Vakantie huizenruil

Langer dan 2 weken van huis?

Langer dan 2 weken alleen is erg lang voor katten. Zeker als het 1 kat is. Maar ook als ze met zijn 2en of meer wonen, en de katten van aandacht houden. Na 2 weken zijn ze het goed zat ;). Voor langere tijd raad ik eigenlijk altijd iemand in huis aan.
Of een combi: oppas aan huis en ook iemand die (af en toe) komt logeren.

Vakantie huizenruil: ideale huisdierenoppas en gratis vakantie!

Ik heb zelf prive ervaring met Homeexchange, via deze vakantieruil site heb ik met mijn gezin een paar hele leuke en goede vakanties gehad. Zowel in Nederland als in het buitenland.
Gasten verblijven in jouw huis, verzorgen je huisdier, ideaal toch! Je verdient punten met gasten in jouw huis, en daarmee kan jij weer gratis vakantie houden in iemand anders huis.

Ruilen kan zowel nationaal (Nederland) als internationaal. En het hoeft ook niet tegelijkertijd. Het is sowieso een hele mooie aanleiding om je huis op orde te hebben;)

Als je je via deze link aanmeldt, ontvang je gelijk 250 punten. Daarmee kun je al 2 dagen gratis vakantie ergens houden.

Waar ik zelf ook lid van ben, maar waar we nog niet persoonlijk ervaring mee hebben is deze Nederlandse huizenoppassite. Misschien kan dat voor jou ook nog een optie zijn.