Werken als kattenoppasser

Ikpasopjouwkat is sinds 2008 een katten/huisdierenoppasbedrijf, waarbij de kat- of soms een ander huisdier- thuis blijft. Wij verzorgen de huisdieren wanneer de klant op vakantie of op reis is. Dit is gemiddeld een half uur per dag, maar kan zich uitbreiden naar 1 uur per dag, soms ook 2x per dag. Ons team van 6 oppassers bestaat uit enthousiaste katten/dierenliefhebbers.

Het werk als kattenoppasser bestaat uit:Jolijt
– eten en water geven aan de kat/of ander huisdier
– scheppen/schoonmaken kattenbak/kooi
– quality time!: lekker spelen, aaien, kammen
– planten water geven indien aanwezig
– post ophalen
– whatsapp contact met de klant
(foto’s, berichtjes over hun huisdier)
– intakes verzorgen bij nieuwe klanten

Flexibel werk voor o.a. ZZPers, leuke bijbaan
Er is veel oppas nodig, in de drukke maanden (apr tm sept, okt en dec). Grote drukte is m.n tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn flexibel, wanneer je kunt en wilt.
Wel hou je daarbij rekening met de reisdagen/tijden van de klant. Ditt werk is een uitkomst als je ZZP-er bent, of als bijbaantje als je ook ander werk hebt. Het is heel afwisselend werk. Dit betekent dat je allerlei soorten katten en mensen tegenkomt, in verschillende huizen/buurten. Het is daarom een welkome afwisseling van thuis achter de computer naar lekker buiten fietsen naar een kat. Bovendien is het werken met de katten ook heel relaxed. Het voelt daarom bijna niet als werk!

Constructie
Je werkt voor Ikpasopjouwkat via bemiddeling. Ikpasopjouwkat bemiddelt tussen jou en de klant, en als jullie allebei akkoord gaan, maken jullie onderling afspraken. Dat betekent dat je niet in dienstverband bij Ikpasopjouwkat bent. Je werkt via een speciale regeling waarbij je max 3 dagen per week bij een klant oppast. Als je ZZPer bent kun je wel langere perioden achter elkaar oppassen.

Eigen kattenoppasbedrijf starten
Is jouw wens een eigen bedrijf te starten voor katten/huisdierenoppas, neem dan contact met mij op. Tijdens de Coronaperiode heb ik besloten mijn bedrijf te beperken tot West ipv de hele stad te verzorgen. Ik wil mijn vaste klanten, van de afgelopen 15 jaar in andere delen van de stad, graag kunnen verwijzen naar een andere betrouwbare oppas.  Dit doe ik momenteel via het doorverwijzen naar reeds bestaande oppasbedrijven. Maar ook zij hebben het druk;)
Dus: is dit jouw droom, meld je nu!
Doorverwijzing zal op basis van bemiddeling/commissie zijn. Ik vraag 1,50 euro aan de klant per dag en daarna is de klant voor jou, met jouw tarieven en werkwijze. Ook ondersteuning voor het opzetten van een website e.d is mogelijk.

Vergoeding
Qua bijverdienste: je wordt per adres betaald.
Het tarief is incl. fietstijd, vanaf 10 euro per adres/ afhankelijk v/d oppastijd. Van het tarief wat de klant betaalt is ongeveer 25 a 30% voor Ikpasopjouwkat voor zaken als bemiddeling/planning/website. Daarnaast worden ook zaken aan jou vergoed zoals stofzuigen, medicijnen geven, intakes doen bij klanten. Met de feestdagen krijg je een toeslag. Wat betreft je eigen situatie moet je even checken of je en hoeveel je mag bijverdienen. ZZP-ers kunnen hun eigen factuur sturen met/zonder btw.

Voorwaarden:
Liefde voor katten en dieren is een belangrijke voorwaarde!
– je bent 18 jaar of ouder
– woonachtig in Amsterdam-West
verantwoordelijk en zorgvuldig werkend
– je bent WA verzekerd
aanpakkers: veel beschikbaar (2-3 uur per dag buiten schoolvakanties, 4-5 uur per dag tijdens schoolvakanties, snel oproepbaar
– beschikbaar in schoolvakanties (het drukst)
– in bezit van fiets

– in bezit van smartphone, bekend met Whatsapp, Google Agenda

Mocht je geinteresseerd zijn vul dan onderstaand
sollicitatieformulier kattenoppasser in.
Wacht niet te lang, straks is het weer druk in Kattenland !